2 червня
Завантажити ще

Ганна Безсонова вдруге стала мамою

Ганна Безсонова вдруге стала мамою

Українська гімнастка, олімпійський призер та чемпіонка світу Ганна Безсонова знову стала мамою. Спортсменка народила другого сина. Про це вона повідомила у своєму Інстаграмі.

- Ласкаво просимо додому, маленький брате. 28.10.2022, - написала Безсонова, опублікувавши фотографію малюка.

Для 37-річної гімнастки та її чоловіка, фітнес-тренера Дмитра Момота – це другий син. Первенця спортсменка народила у листопаді 2020 року. Хлопчика назвали Брайаном.

Ганна Безсонова – спортсменка, яка представляє художню гімнастику. Виступала на міжнародній арені десять років – з 1999 по 2009. У 2002 році Бессонова стала лідером збірної України. 2003 року Ганна стала дворазовою чемпіонкою світу, 2004 року - бронзовим призером Олімпійських ігор в Афінах, а 2005 року - виграла відразу 6 срібних медалей на чемпіонаті світу в Баку. 21 вересня 2007 року Ганна Безсонова стала абсолютною чемпіонкою світу на чемпіонаті світу, що проходив у грецьких Патрах.

У 2008 році Бессонова стала бронзовою призеркою Олімпіади в Пекіні. 2009 рік став для гімнастки останнім у кар'єрі - вона виступила на чемпіонаті світу в Міе, де виграла три бронзові та одну срібну медалі, після чого завершила спортивну кар'єру.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Bezsonova Ganna (@annabessonova)